Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

June 3, 2011

Kite Sangat Suka Iklan. Awak?

Assalamualaikum :)



Bonjour peeps! ^^
(now i noe how to greet people in French) :)

Hmmmm tetiba rajin pulak kan malam ni nak update.


eh, eh
iklan la plakkkk..
hadoiii potong ikan stim betolla! 







eh, eh, ehhh..
ada lagik???
grgrrggrg ;'(







Amacam, syok tak iklan tadi?
Tadi rase geram kan sebab tengah layan citer syoik,
tetiba iklan.
Tapi kite sukaaaaaaaaa :))))))
Sebab iklan ni cun!
Indah, menarik, romantico and bla bla bla...

Nak2 model iklan tu Nora Elena kan??? Hak3!!
Huiii penangan Nora Elena sampai ke Jepun weyhhhh :p

( rasa macam nak pegi beli perfume enchanteur tu skang jugak! )
dasar cepat terpengaruh ngan iklan :(



Kite tengok iklan kat tv Malaysia sangatlah panjangggggggg
kalo nak dibandingkan dengan iklan di tv Jepun or Korea.
Kalo drama tu sejam, iklan tu adala dalam plus minus 20 minit.
hmmm kengkadang rase bengkek je kan?
TAPI okay jugak boleh la curik2 mase p dapur amek pinggan nasik,
amek snack, kacau kopi, p beli pisang goreng,

p kencing berak, oppssss! :/



Okay aku tahu korang kenal mamat ni.
Kalau iklan macam ni ade kat tv Malaysia,
kite kalau stay kat kerusi sampai kematu bontot pon,
its okay lahhhhhhh :D



SKT NATE CF



TTL Phone call charges 




Hmmmm satu lagi, kite suka sangat iklan yang berunsurkan alam semulajadi.
Tak tahu kenapa bila tengok iklan tu, rase tenang sangatttt..
Kalo iklan tu dalam hutan, terasa diri dah berada di dalam hutan.
Kalo iklan tu kat pergunungan Alps, terasa diri ni dah berada di puncak gunung tu dahhhh
hahahahhhahah.. tinggi imaginasi kita kan?
owhhhh well.... i am a nature lover :)  ❤

( dulu kite suke sangat iklan spritzer mineral water yg die tunjuk botol tu bila kite tekan,
die terpenyek. iklan tu dalam hutan jugak. sampai skang kite suka spritzer mineral water.
suka image die and rasenya. bila minum rase segar cewah! )










owhhhh yang ni memang walah! woot woot ;)
 









Okay, anda2 pulak suke iklan yang macam mane?
Nanti2 jangan benci iklan lagi eh.
Kite layan jerrrrr..
diorang kan buwat bisness heheh:)

Till then guys, babai :))))))



6 comments:

Amirah Adnan said...

kite suke iklan yg bengong2.. hehe ;p

strawberrycincau said...

saye tasuke iklan..hehehe. tapi ade je iklan yg best. tapi..psssttt, iklan yg JGS tuh sngt comel. beliau sngt comel dlm iklan2 tuh. keh3.. ;p

Senorita Nadira said...

amirah adnan : ooo awk suke iklan yg bengong2 ke.. cth iklan ape eyh? nk try tgok jugaklah..

stobericincau : aahh betol2 bnyak je iklan yg best :)
yup iklan JGS tu mmg shomelsss keh3;)

cik ery said...

suke colour sensational 2..mmg walah lah.hehe :D

syrupmasin said...

iklan lame2 sgt buat rase tension :D

Senorita Nadira said...

cik ery : kan2? best iklan tu menarik n ceria je :)

syrupmasin : hahhha yeke? alolor jgn la sampe tensen2 cenggitu..cheers dear ;)