Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

April 22, 2012

New Look. New Spirit




Assalamualaikum




Writing while listening to Siti Nurhaliza-Bisakah



Olla diary, Olla girlsss ;)
Okay cukup seminggu baru nk update kan. Memang sah2 aku ni bukan jenis menulis diary. Tapi memang betol pon hikhikhik:D. Aku jenis tak constant nk menulis. Pernah la dulu aku beli buku diari tapi sampai ke ujung tahun la kosong. Emang dasar pemalas kok. 

Okay aku anggap sume org dah tahulah yg aku dah pindah umah baru yg besar lagi mewah ala2 kondominium@penthouse ni kan. Skang aku nak show-off la sikit kan kat korang kan..
(ops saje je nak catit lam diari sbg aktiviti tahun 2012:)

Owh lupa pulak nak cakap ape aku buat arini. Aku bangun pukul 1 stgh tgh hari and terus mandi-smyg zohor and bergegas ke tempat meeting. Meeting pasal event bola yg aku berlangsung minggu depan sempena Golden Week kt Jepun ni. So nak dijadikan cerita, kitorang jadi tuan rumah kali ni and aku sbg AJK Makanan (sesuai sgt kan dgn aku? ), diberi amanat utk menyediakan bekal makanan kpd peserta dan penyokong yg ramainya seramai 145 orang laki2 dan perempuan dewasa. Minggu depan aku bukak katering kat umah ni sapa2 ringan tangan meh datang tolong.

Okay marilah kite menatap gambar2 yg disnap secara pantas dgn mnggunakan iphone 4s milik housemet ku.
Type panjang2 aku sorang je pon baca sobs :(



 ini lah tempatku bermadu asmara. cewah!


 perbezaan ketara umah besar and rumah lama::wardrobe yg besar gedabak tu.
tiga tingkat-doraemon pon buleh dtg tido sini bila2 masa je beliau nak


meja study yg hmmmmmmm...


corner wajib sebelom ke klas @ keluar mana2:)


corner yg WAJIB girls punyai. kan??


kinda love this curtain first time i saw it. my favvy colour-pink pastel and white. 
terus grab at Nitori for 2430yen|2 sides


people i love the most in the world <3


the kitchen. SUPERB. larger & spacious. Loveee


toilet. suke jugak


sinki and washing machine


the bathroom. larger and spacious too ! LOVEE


spot the toothbrush holders. they're so cute!


my housemate room



MOST WANTED SPOT-Karora Heights 302 Cinema
only we got this in Matsuyama hahahaaa!
si picak ngn taha salu nak datang lepak sini sebab diorang jeles takde bilik tv mantap cenggini.
si taha pulak kalo tengok amukan pocong die menyorok kat celah langsir tu or kat belakang skrin desktop wakakkaaka!



okay inilah penghuni rumah itu sebenarnya.
dari kiri; si nadira yg cantik ikut baka ma dan abahnya
dan si wani yg cantik ikut baka mak dan abahnya jugak.




Esok nak try bangun awal nak siapkan report experiment jumaat lepas.
Gudnyte people. 
See u again diary !



Lots of love,

NR



jemputlah ke online shop saya jika anda teringin nak shopping ye













17 comments:

♥ HanaHyun ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ HanaHyun ♥ said...

wah...comel2...nice :-) suka tengok bilik comel2 cmtu

Amy A. said...

bilik tv pny perhiasan dinding itu super dupper creative okey!

Senorita Nadira said...

HanaHyun : suke jugak!;) tp taleh lawan la bilik student kt mesia yg lg canggih tu....

aimi : hiasan tu cilok hiasan gerai time jual-jualan punye haha!

♥ HanaHyun ♥ said...

ala...korg pun canggih jgk....bestnye dpt bljr kat overseas

hazwanishikot said...

Comelnyee. suke tengok:) picak ? farizal hafizi ke?

Senorita Nadira said...

hanahyun : canggih sikit ja.. org mesia canggih bnyak... rumah pon besaq2.. kitorg bersederhana je kat sini..kt ngara org kn huhu..tp japan best! ;)

hazwani : thanks reading here dear ;) yup picak farizal hafizi.. kenal die??

♥ HanaHyun ♥ said...

xpelah umah kecik pun..yg pentingnye dpt stdy overseas...jepun plk tu..jeles ni..teringin nak pergi sne

hazwanishikot said...

laa kenal sangat. dye sepupu kite :)haritu dia balik raya dia tunjuk gambar2 kat jepun patu nmpak kak nadira. mcm kenal je. selalu usha blog ni :)

Senorita Nadira said...

hazwani: hhahahaha yeke?? sepupu rupanya ngn si picak tu... alah malu ler asek usha blog kite yg tah pape ni..wuwuwu

hazwanishikot said...

hahaha tulah pasal. satu u kan dgn picak? :) okey ape blog kak nadira. kite pun baru ade blog. hihihi

reyna said...

Wahh..cantiknyer bilik ...part tandas tu comeyynerr..bilik membe pinkk...teringin nk beli brg2 kat shoponline u..nnti sya beli.yer..

Anonymous said...

give michael kors a free clamp to die and innocent opportunity michael kors purses.
turned to drink lisseur ghd pas cher.
because ugg store is very curious that ugg boots uk will be a kind of womanif ugg sale was worth three hundred thousand words then this money ugg boots.
nike froze for a moment Michael Kors.

Anonymous said...

eWis michael kors handbags on sale
hZtl ghd lisseur
xXum the north face jackets
8iKut ugg boots uk
2aDxd michael kors bags

Anonymous said...

UahTxk [url=http://onnrainnmcm.com/#79507]MCM バッグ[/url] PvyDlu http://onnrainnmcm.com/ RpmZea [url=http://mcmsenmon.com/#70013]MCM 店舗[/url] IynUjt http://mcmsenmon.com/ WenEpc [url=http://ninnkimcm.com/#36719]MCM 通販[/url] BsdVlt http://ninnkimcm.com/ UfyKqi [url=http://kaidokumcm.com/#69523]MCM リュック[/url] ZibPmi http://kaidokumcm.com/ MqxMhr [url=http://manzokumcm.com/#72976]MCM iphoneケース[/url] DreOzk http://manzokumcm.com/ AfmDmv http://chloenihon.com/ HaqNxw [url=http://chloenihon.com/]クロエ キーケース[/url] FipB http://toumikousin.com/ LdsET [url=http://toumikousin.com/]TUMI スーツケース[/url] JnpNzB http://toumikakaku.com/ EyyIqBD [url=http://toumikakaku.com/]tumi[/url] FpyUqk [url=http://mcmhannbai.com/]MCM 店舗[/url] LnrFva [url=http://mcmhannbai.com/]MCM 財布[/url]

Anonymous said...

ByqPkq [url=http://onnrainnmcm.com/#07643]MCM キーケース[/url] KklUye http://onnrainnmcm.com/ VelZja [url=http://mcmsenmon.com/#91313]MCM 店舗[/url] WprSpz http://mcmsenmon.com/ KapBpl [url=http://ninnkimcm.com/#73489]MCM リュック[/url] CkcIag http://ninnkimcm.com/ QawZgg [url=http://kaidokumcm.com/#77267]MCM 店舗[/url] CxyJvd http://kaidokumcm.com/ IiyHll [url=http://manzokumcm.com/#23306]MCM iphoneケース[/url] VsgZxo http://manzokumcm.com/ TeiKcj http://chloenihon.com/ BacXdd [url=http://chloenihon.com/]クロエ キーケース[/url] MubW http://toumikousin.com/ ZhnTL [url=http://toumikousin.com/]tumi[/url] VamGqG http://toumikakaku.com/ HicDiYO [url=http://toumikakaku.com/]tumi[/url] ZsuJzi [url=http://mcmhannbai.com/]MCM[/url] IvaQro [url=http://mcmhannbai.com/]MCM 店舗[/url]

Anonymous said...

FbuPde [url=http://onnrainnmcm.com/#20846]MCM 通販[/url] UtlNlo http://onnrainnmcm.com/ JmvPfz [url=http://mcmsenmon.com/#58238]MCM 韓国[/url] WqyNyf http://mcmsenmon.com/ IkmMkh [url=http://ninnkimcm.com/#30790]MCM 店舗[/url] OnbWsx http://ninnkimcm.com/ NthXat [url=http://kaidokumcm.com/#43131]MCM[/url] ObcOqb http://kaidokumcm.com/ JpvEuh [url=http://manzokumcm.com/#78890]MCM バッグ[/url] OskTvp http://manzokumcm.com/ HvpLll http://chloenihon.com/ TnlYag [url=http://chloenihon.com/]クロエ[/url] TxiI http://toumikousin.com/ JjjHD [url=http://toumikousin.com/]トゥミ[/url] ZbrJeZ http://toumikakaku.com/ LuwUrUB [url=http://toumikakaku.com/]TUMI 26114[/url] GhaMke [url=http://mcmhannbai.com/]MCM 長財布[/url] BboUtc [url=http://mcmhannbai.com/]MCM 通販[/url]