Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

July 9, 2011

Berehat Sebentar Dari Dunia Blogspot


Assalamualaikum :))))))






Semoga kita akan bertemu lagi di laen hari.
Terpaksa stop blogging buwat sementara waktu di atas
sebab2 yg tak dapat dielakkan huhuhu..
Thanx sebab selalu singgah kat blog kite yg tak seberapa ni.






皆、いつも来てくれてアリガトウ !






Lots of L.O.V.E,

N.R

5 comments:

MissF said...

lme dh xnmpk nadira update blog.
bz study ke?
pape pun gudluck dgn apa yg sdg dilakukan k :)

cik ery said...

p mne 2?huhu..babai

Mizz ErMa said...

masalah pe yg xdpt nak dielakkan tu? c u s0on~ =)

strawberrycincau said...

nk exam eh akak comel??? gudlak!!! de mase update laa k!! :))

Senorita Nadira said...

tenkiuuu cik adik manissss sume:))))
huuuueee ni masalah masa..
ujg bulan ni final exam n weekend plak kite buat part time job tu yg kalut tu huhu..
kalo kite bukak ni mahunya bw sampai ke subuh wuwuuwu..

p.s wish me luck taw:)
luv u all muah3!!