Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

November 22, 2011

Harimau Malaya Auuuuummmmmm !




Assalamualaikum


Hui semua orang dok sibuk update sal Harimau Malaya.
Aku nak join jugaklah hiks!
Owh, semalam time penalti yg ketiga tiba2 internet terputus.
Kitorang students kat Ehime ni semua terlepas nak tengok penalti, urghh tensen betol.
Die terputus betol2 time penalti ketiga dan ok balik time betol2 dah abeh penalti.
Hairan+pelik. Ada orang sabotaj ke? haha.

Marilah kita bersama2 menunjukkan semangat harimau malaya kita :D













Tahniah Harimau Malaya!
So proud of being Malaysian.
Kalau kalah semalam pon, aku memang sayangkan Malaysia.
Kalo korang jadi perantau, korang tahulah nak menghargai Malaysia :)


Bye peeps! Have a nice day :))))))

p.s pictures taken at sekolah kat depan umah aku time balik cuti raya aritu.
sepatotnya ramai lagi peserta (maklumlah rakyat umah aku ramai:D)
tapi susah nak adjust diorang bz. yg tu p maen bola, yg tu p kayuh basikal keliling kg, yg sorang lg p tengok org lumba kuda, yg sorang lagi tido. huh! tapi aku rindu kat diorang suma uwarghhhhh :((((

5 comments:

Fira Hilwa said...

"Kalo korang jadi perantau, korang tahulah nak menghargai Malaysia :)"

suka ngn ayat tu. sok jom sme2 tgk perlawanan harimau muda dgn syria lak. msti gempak! ;)

aini kadir said...

untung la ada jersi mlaysia=.=' hehe. proud to be malaysian!

Senorita Nadira said...

fira hilwa: kannnnnnnn?? :)))
jom tengok! harap mesia menang lagi aminnnn..

eny sayam : untunglahhhhh~~
kat klatam banyok je jersi.marilah beli rm10 ja selai hihi:DD

aini kadir said...

ye dop 10rm je sehelai.haha.kang dpt size ank sedara awk je plop.ekeke

Senorita Nadira said...

hahaha..btol2..sye cilok adik sye punye tp padan je hihi