Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

April 23, 2011

My New Baby :)

Assalamualaikum everyone ;)

Ohaiyo !


Yeuuuwwww !
Jom hupdate belog yg dah berhabuk ni..
Tp kite just hupdate instant aje sbb dah ngantok sgt ni...
huhuhu :(

Tp kite nk bagitahu yg i have got my new baby ! :)
Ni baby yg keberape pon dah x pasti tp yg penting kite syg sume baby2 kite
wakakakk !

Opsss jgn salah paham kite still in relationship,
not married okayhhh ^^

n I wanna tell u guys that i ve done my first handmade love design using hama beads!
yahoooo !
めっちゃ楽しいわ!
Dont noe wuts is hama beads??
Just do google dear hihi..
padahal kite pon baru tahu bendalah ni sejak due menjak ni je hik3!!


So lets chekidout! 






just ♥ the frame n the one inside the frame:)





yup thats the love i talked about.
this is the first trial so tak jadi sbb kite
iron beads ni macam nk iron uniform kadet polis.
Tulah jadiknye..mengembang tak tentu pasal hueee :(
mmg buruk, my badddd agagaggag


ok i ll try my best next time!




so where is the new baby??
not the above one in the photo -----> lil cute Zafeerah





but










it










is












just












a













Tamron lens cap !

Teeeheeeee :))





Gudnyte guys

Oyasuminaaaa !
Sayonaaaa !

6 comments:

Cik NurulZaty said...

waa..comel la beads tu..

nak gak..

Senorita Nadira said...

zaty : haaa mmg comellsss..
kalo xcomel tu salah pembuat love tu yg xreti nk baru nk berjinak2 hik3!!

Cik NurulZaty said...

camne watnye tu?

nak beads tu gak..

xde jual pon kt malysia kn..

Senorita Nadira said...

hmm ten xsure kt mesia ad jual ke tak zaty..ade kot tgok kt maenan budak2..kalo x hama beads pn nme len-ciplak punyer hahah..
die beads tp plastic..kite just susun atas board die(ex. bentuk love)..
bile dah siap, iron ngn kertas lilin n die akan melekat sbb beads tu mengembang.. then dah siap cam gmbar di ats hihi :)

tulus sweet said...

gosh! i want that camera!

Senorita Nadira said...

tulus: beli la tulus beli la beli la...:)