Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

April 6, 2011

Will be More Sakuras From Now On ♥

Assalamualaikum n Ollaaa ya All :)


Firstly nak menunjuk sakura tu lawa sangatttt ;)

Hye all bloggers :)
Camne hari ini? OK ke KO?
Hope everything ok la kan..
Hmm hari ni kite lepak2 kat umah aje n menonton drama melayu hik2 !


Hari Ahad lepas kan kite p doraibu (driving plus jalan2 gitu) kat 今治(imabari)..
Imabari ni dalam daerah Ehime jugakla n kitorang singgah BBQ di 大三島(oomishima)..
Shima maksudnye pulau :)

Imabari from Matsuyama dalam 2 jam jugakla..

Time ni singgah cari tempat nak bbq tp hampa.. Port dah bagos, view cantek
tp takley wat bbq.. angin sangat sejukk ok..
so amek2 gambar sajala..

Ni namanya Seto Bridge :)

Setting my baby elok2..

oo yeahhh ;)

Singgah bergambar.. Sejukkk oiii >_<

Melompat dengan lebeh tinggi 

sorang ahli tak cukup da...







kitorang p ngan 4 buah kereta.
 Evo 7, RX8, Accord, Odyssey

and this is mine :)
                                                           Honda Odyssey Hitam sahaja huk2

Helikoptaaa ^^

Sunset is totally great !

♥ Sakura 

Oppss i forgot this!
 this is the best shot for today hak3!!



Disebabkan skang masih lagi sejuk, sakura masih tak kembang lagi.
Tahun ni lambat sikit sakura nak kembang huk2.
insyaallah Ahad ni p Ichigo gari ngan Hanami..

Nak tengok sakura banyak2 n lagiiii santek, come and visit me again ya ;)

Lots of love,
Nadira

10 comments:

aini kadir said...

sangat jeles. nk duk bergmbr bawah sakura juga

shazika said...

BEST NGAT TIN! BILA NAK BELANJA TIKET KAPAL TEREBANG KE JEPUN NIH? (SENGAJA WAT CAPS LOCK)

empunya belog said...

awop jelesnye saye tngk....nk g jugop sana.bila nk bwk sy..hehe

asmaroro said...

beautiful beautiful beautiful pictures!!! love the first picture of you! so pink and pretty!

Senorita Nadira said...

eny : alolor..jgn jeles jgn jeles eny.. sye pon tggu staun skali nk bergmbr ngn sakura hihi..
kat mesia de jgk ase bunga ala2 sakura ni..tp xsure bunga ape.. die style lebat2 camni la..p carik cpt..

azie : HUIIII AKU NAK SIMPAN DWET NAK WAT KELIK KETE NIII..SORY TALEY SUPPORT TIKET HIK! :)

jidah : ahaha..maila jidah.. tp sye x mmpu nk support tiket huuuu soery dear ..

asmaroro : haahahh.. tenkiu so much dear :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

a'ah.. ade pokok macam sakura jugak kat m'sia. bunga pun warne pink!! tapi tak same feel die macam tengok sakura secara live.

Amirah Adnan said...

dear.. thanks for following me.. now i'm done followed you :)

btw, very2 jeles with u! nak pegi jepun jugak!

faisal said...

wah jelesnya...teringin benar nak ke cne..tgk2 tpt org...

http://faisalapardi.com/

MiSz eiN said...

hye.
nice blog!

jom joint contest:

http://miszein.blogspot.com/2011/03/contest-show-me-whos-your-bff.html

nice to know u :)

Senorita Nadira said...

oshinZ: haa tol kan sakura ade gak kt mesia.. mmgla suasana len oshinz sbb sdkit sjuk.. eh bnyak kot sbb kt tepi pulau hak3:)

amirah : heee tenkiu2 :)
jomla honeymoon kt sini..jepun best sgt3 !

faisal : jemputla dtg jepun hihi:)

misz ain : hueee thankies dear :))