Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

January 8, 2011

ByeBye Kg Tarbiyyah・ByeBye my Friends

Assalamualaikum ^^


Hambek kau 2 entry malam ni kah3 !!!
Alang2 aku dah buang masa ni, lebeh baek aku buang masa  habes habesan wuuwuuwuu..
Hmm ni entry last sal winter break kat Zao Liza Yamagata tu..
5 hari dok sane, rase cam kejap je. Hmmm kalo p tempat2 yg diredhai ni, mmg banyak berkatnya kan..
Hari last tu kitorang pulun la amek pics banyak2 sebab susah dah nak jumpe kengkawan laen..
Sebab kitorang dok jauh2.. P mane2 part kat Nippong ni mesti ada je students Mesia..
Ada yg dok kat bandar cam Tokyo, n ada jugak yg dok kat kg cam aku ni hihi..
Tp dok kg best gak beb, hidop tenang n leh save dwet.
Udara nyaman, pak cik mak cik baek2 belake hak3^^


Jom usha gambar..



Ini gambar ceria sebelom snowboarding hak3


Masa malam last. Xtvt bebas. Kami merayau2.


Besfriends forever. AAJ batch 27.



Cari perbezaan kedua2 gambar diatas.




Yeay! dah sampai Yamagata dah wink3^^




Bila dua Nad bertemu. Dulu Nad Melaka n Nad Kelantan.
Skang dah tukar jadik Nad Fukui n Nad Ehime heheh^____^
Haa Nad Fukui cedera sbb bersunggoh sangat men snowboard huhu.


Dua orang eskimo sesat wakakakk.
Itu Ija namenya. Sifu aku tyme kat AAJ.


Haa ni pon kembar aku gak.
Nadira Rahim & Nadeera Harmain.


Susah keta tu nak kuar sbb salji penuh kan hmm..


Best shot! I loikeee this.



Jgn dikau coba2 nak pegang ice crystal tu. 
Nampak tak tajam. Danger2.


Memang betol2 dah nak balik ni. Sobs3:-(



Kalo boleh baca, silalah baca yep^^



Dah habes dah.
Conclusion of the story : The best vacation I ve ever had !

Papai ya allssss ...
Azasssssss!

4 comments:

k_Own said...

best nye nk g juga ! hehehe..

Senorita Nadira said...

haaa jom p tahun depan. Tp program ni tok pompuan je K Own hik3

shazika said...

best ngat kutin!!!
baju mg plg terserlah dalm salji

Senorita Nadira said...

haha.. xleh blah.. aku men pakai jah bju yg aku ade xsngke plak terjd over huhuh