Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

November 12, 2010

piZZa the making. walah~~

Assalamualaikum wbt

hye you all~~
Minna genki? ( You all sihat?)
haishh susahla nak translate2 ni.. huhu
Kite pon sihat jugak.. Malahan bertambah tambah sihat pulak rasenya.. Rase badan ini bagai dipam pam..
UWarghhhh~~~~ (chill2 , no tensen2 okay T__T)

Ermm harini berjalan dengan lancarnya alhamdulillah.. Cuma petang tadi saye telah berjumpa dengan tutor saye untuk mnyelesaikan soalan fizik.. Dalam mase 15 minit lebeh kurang, 1 soalan sudah berjaya diselesaikan oleh beliau (saye nk selesaikan memang xleh diharapkan lah lalalalala).. 1 lagi soklan tu, boleh tahan jugak la susahnya.. Beliau yang merupakan pelajar master tahun 1 pon nggak bisa jawab, 2 lagi  kawan beliau yang juga merupakan pelajar master tahun 1 pon nggak bisa jawab, seorang senior tahun 4 pon nggak bisa jawab, saya pelajar kurang dari 1 tahun ni, xyah dok cakapla.. Tengok aje diorang selesaikan soalan tu hahaha~~

Kalo la camni kan, ermmm cane saya nk jawab mid term exam lam 2 minggu akan datang??
Puan puan dan tuan tuan, sila jawab sekarang.. huhu ..

Ermmm sejam kemudian, saye menghadirkan diri ke kelas bahasa jepon n telah menyelesaikan speech 1 minit dengan jayanya( walaopon ada gagap sedikit d situ ) . YeaYYyyyyy!! 

So, oleh sebab malam ni terlalu lapang, jom kite makan pizza!!

Sebelom makan, kite perlu masak dan bakar pizza dahulu ye kawan2.. ( sebab pizza halal di sini sangatla tidak ade di pasaran ye )




yeah ! akhirnya menjadi dan terjadi jua pizza ini. 
tak hangus dah ok heheh :-)




haishh.. cantik juge pizza ciptaan ku ini.. walah~~




Haaa.. Yang ni tak berapa nk cantik. 
Tapi x cantik pon, rasenya leh tahan gak taw..
  ( menurut kajian, brdasarkan 2 orang yg makan pizza ini,
 dua2 orang telah berkata

  `wah, sedap! boleh buat lagi ni '




Hah lupa plak. 
Name die seafood pizza ala2 campak2 malas gituuu !



Thats all for today..
Thanks for reading ! mmuah ! (^_~)

4 comments:

asmaroro said...

terrornye you buat pizza! yg seafood tu mmg nampak sedap gile!

la Dolce Nadira said...

haha u x try rase lg..
kalo u try mmg walah la heheh T__T
haa ni 2nd trial, seb bek jadi.. aritu 1st time wat x jadi sbb hangus..
U try la wat gak. Mane tau mak mertua suke hek3~~

shazika said...

mcm sedap je pizzo tu.
dah macam rupa domino je.

hahaha
good job teng
balik mesia kekgi leh nikoh dah

la Dolce Nadira said...

haha owoh pizza hut la dominos x besh hehe~~ yeayy boleh nikoh doh ! :-)