Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

May 14, 2011

Disney Mode ♥

Assalamualaikum ! :)



Hmmm dah berape hari tak update =..=

Setelah diminta di update baru aku rase kalut nak update wuwuwu..
Memandangkan malam kelmarin, malam semalam dan malam ni
mood aku tak berape nak elok, jadik aku haruslah mencari samtin yg
comel untuk disnap dan dimuatkan dalam velog ini..

Jadiknya bendalah ini telah menjadi mangsa tembakan aku







*sila ketik untuk pembesaran gambar.tq
nampak sama tapi tak serupa.



So hapo kejadahnyo aku wat camni?
Hado kejadahnya..
Coba hampa tenok betoi2..
Hampa tak rasa comey ka emoticon2 itu?
Siap kalerful lg tu.....
Bagi aku la kan henset kat Jepun memang besh n comel nak mamp !
Siap boley tukar2 lagi pattern msg yg kite nak ikot suko hati..
Syoik weyhhh kadang2 aku pon rambang mata nk pilih yg mane hak3!!

* moral of the story aku nak bagitahu hampa yg tepon aku ni :

1. cap disney weiiiii! cap epal tak maen (walaopon aku kepingin nak gune Ai Phone) >_<
2. skrin besar, orang rabun pon boleh baca msg tayah gune speck
3. kaler puteh bersih sgt suci tulus mulussss. aku suke banget dehhhhh
4. with camera 8.0 mega pixels



* siap ade batu berlian
opkos harganya lagi mahai dari I phone 3G, 3GS and I phone 4 ^^


perghhhhhh asal aku berlagak sgt malam ni weyhhhhh??
bhahahahh serabut punyer pasal!!

bye2 u olsss
happy Sunday
and may God bless ! :)


p.s abaikan contents msg dalam fon itu. sila lihat kecomelan emoticons sahaja :\

8 comments:

Dayana Nasir said...

sangat comel! ! T____T
kenapa kat malaysia takde yang macam tu T___T

cik ery said...

cute sangat!
beli byk2 jual kt msia boley?hehe

Mizz ErMa said...

waa..putih bersih tol..sy punya hitam belegam..(sony je pon) hihihi

shazika said...

emoy ngat tin..
knp fon kat mesia x canggih mcm gitu. -_-"

oh, tp kan kalau pakai fon jepon atau ngara lain kat mesia x leh kan.?

::teringin jgk nak fon comey gitu sbb skrg pakai fon lampu suluh jek :(

Senorita Nadira said...

dayana : kan......... sgt comel! tula knape mesia tade tepon camni wuwuw:(

cik ery : kalo lah boleh kite mmg nk p jual kat sume anak beranak kite wak..tp taleyhhhh sbb jepun nyer tepon taley gune luar dri kwsan jepun huhu..jepun mmg sgt lecehhhhhhh :(

Senorita Nadira said...

mizz erma : hahahaah.. kite nyer C3 pinky..sgt shomel..lame dah xgune sbb kat jepun tepon tu taley pakai no mesia takley roaming kt jepunnnn >_<

azie: tulassss tade kt mesia.aku pon kalo wat blik tepon ni nnti, simpan wat kenangan je sbb taleyh gune luar dri kwasan jepun huk3.. i fon jpun pon taley gune kat mesia sbb sim card die len.. kne ejah2 skit baru leh gune..

strawberrycincau said...

ahhh... comey2 je emoticon tuu.. anset mesia takdak pon cenggitu.. jeles lagi.. haissshhh...

Senorita Nadira said...

stobericincau : tula pasaiii..kalo kat mesia ade sume ni mesti kite pon jadik comel kan hihi:) ahhhhhh jeles ngn jepunnnnnn :'(