Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

May 6, 2011

Huis Ten Bosch- Magic Mirror Maze & 3Dimension House

Assalamualaikum :)


Seperti yang dijanjikan semalam, hari ni kite nak bawak anda2
semua jalan di tempat berikut....
Jeng 


jeng 



jeng...........




Eh cop2 !
Tanye habaq dulu, hampa2 semua sihat ka..?
Harap2 nya sihat la na ^^
To all budak2 U, selamat bercuti lah selama lebeh kurang 5 bulan..
Perghhh besh gila cuti lama hueee.....

K lah cakap banyak pulak..
jOm jalannnnn !


Firstly kite p 3Dimension House.
Tempat ni cool nak mamp ! OK !

1.

Budak galas beg : Aku paling berkuasa di sini nyah korang sumerrrrrrrr
Insan2 kerdil : Uwaaaaaaa tatotnyerrrrrr

Budak galas beg : Mari la dekat kalo berani !
Insan2 gergasi : Eeeee geramnyer3.........! Dush dush !!!

Dari kiri : Besaw2 tak kami?
Dari kanan : Kecik2 tak kami?

*photos by raja sabri 


Sumpah best giler bilik ni.
Actually bilik dia mmg sebelah kiri rendah n sebelah kanan tinggi..
Tp bila dok dalam tu, its just nice je.
Bila snap gambar, effect die jadi camtu..
Tolonglah cakap bendalah ni tersangat COOL!


2.
                                                          Owh selamatkan dakuhhhhh !

Aku lah insam terkuat abad ini oo yeahhhhh !!
(sampai belok besi ni aku buwat weyyy )


p.s* padahal besi tu hanyalah plastik bergetah yg boleh dilentur2 kan wuwuwuuw



3.
Kerusi balance saje. it means Yasir sama berat ngan seal itu kah3!!

*photo by Husni Yassirin

p.s * padahal itu lukisan semate2..yasir just buwat2 cam duduk atas kerusi huhu..


4.


Sangat pelik bukan apabila berada di hadapan cermin, tetapi orangnye berbeda beda :-O


p.s * sebenarnya itu bukan cermin tetapi dua buah bilik yg sama reka bentuknya 
and kitorang bersentuhan je dengan orang depan tu :)



5.
                                    Lubang hidung gwa tak besar mane kannnn ?hihi

Alamak terkeluar dari frame :-/


Kesian kau kucing jatuhhhh wuwwuwuuwuw padan muka ! hik ! >:->



p.s* sebenarnya kat frame tu perlu buwat gaya die yg tersendiri agar effect dia lg nampak jelasss.
       tp kitorang dah malas hentam sajala posing cemane hak3!!
* yg kucing tu nampak real kan jatuh dari tingkap. padahal lukisan semate ;)


Sebenarnya banyak lagi benda2 peleks kat situ tp takkan nk upload sume kan kang korang cakap kite pulun plakkkkk wuwuwuuuw:)



Magic Mirror Maze
Actually rumah ni keliling dia banyak sangat cermin.
Nak describe pon susah tp cermin dia mmg x nampak cam cermin..
Kalo jalan laju sangat, silap2 haribulan kemek hidung hang tertenyeh kat cermin2 tu hak3!!


 its me n wanie



Okay sekian utntuk hari ini.
esok nak p mane pulak??

esok kite p jalan2 amek angin tengok sekeliling kawasan HUIS TEN BOSCH.



Ok daaaaaaa..

lotsa love,

SenoritaNadira

9 comments:

Amy A. said...

ok kitorang x g sini pon..

HaFizaH aYu said...

sumer pix cool abis

Senorita Nadira said...

AmyA : la nape x p.. besh gila kowtttt..:)

hafizah ayu : hahah..tenkiuuuu ;)

strawberrycincau said...

wahhh... fabulous n marvellous!! tu je mampu cakap sebab sangat jeles.. kah3..

pssst : akak yg comel.. upload lah lagi banyak gambr2.. kite mmg suke tengok gambar2 yg cantik.. keh3..=p.. nak pergi x mampu.. tengok gambar je mampu... huuu...

Senorita Nadira said...

strawberrycincau : hahaaah tadelah mabeles febeles sgt pownnnn..
tp photo yg top 3 tu memang ! hihi:)

psssstttt : kite pown shuke tgok gmbar yg cantik2 n shomelsss hueee ^^
insyaallah i will:) keep reading okayh dear ;)

aKu C nOY said...

waa.... cantik..photo2nya..suka tngok...... :)

Senorita Nadira said...

hihii..thanks :))

shazika said...

best ngat kutin nad!!!!!

banyak tempat mg g melawat kat jepon tuh. untong lah leh duk jepon

Senorita Nadira said...

azie : mmg bestttt!!! tulas selagi ad peluang aku nak teroka abeh..alang2 menyeluk pekasam biaq sampai ke pngkal lengang!;))