Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

May 18, 2011

Kenapa Susah Sangat Nak Sebut "Cyg"

Assalamualaikummm :))





p.s : yesss i am bear's lover !!! :))






Hye guyss! Kombanwa ;)
Haiii arini epi semacam aje knape ye? hik! :))))

Hmmm kite sebenarnye kan..sebenarnya..sebenarnya...dan yg sebenarnya..
Huiii nak kene lempang jugak budak ni >.<
Sebenarnya kite sangat jeles ngn korang2 yang tengah kaple tu....

Kite jeles sangat kalau korang nyer bf tu seorang yg romantikusss..
Hmmmm mesti best kan ade bf yg romantik. Bf yang salu amek berat dan prihatin ngn korang,
bf yg salu tanya kabar, yg salu tanya korang camni ..
`b buwat ape tu? baby dah makan? ayg dah balik skolah ke?
syg p mana arini.. syg bla bla bla..
and time korang nyer burfday pulak, bf korang ajak kuar date and die wat suprise
bufday party.. Awwww so shweeeet ! ;)
Kite kalo ajak bf kite celebrate burfday, dia cakap tak payahla susah2 bukannya sedap
sangat kek tu.... grgrgg!!

Nak pulak dapat hadiah for example teddy bear yg besar gedabak..
huiii syoiiikkkknyerr!  
pastu cyap kena ayat lagi ngan kata2 romantik tang tu jgk.
aduhhhh bestnye weyhhhh.. mesti terasa di awang awangan kan kan??
( first burfday gift kita dpt from bf kite pon teddy bear jgk. tadela besar mne pon 
tu pon kte pakse die bagi. and u noe wut time bf kite beli tu, die just pick one randomly, pegang telinge
bear tu and teros p bayar.  LOL !! ) 

Hmmmm kita punyer bf pulakkkkk..
Haiishhh tak romantik langsung ! errr ada la jgk tapi sangat jarang krkrkrk ;`(
Dah due taun kite dok didik dia jadi romantikus tapi tak jadik2 jugak hadoiiii.
korang kalo ade tips gitau kite plissss :)
padahal didikan tak berjaya sebab kite pon tak romantik wahahahahh!!
dalam mesej cakap pompram pompram suroh tu suroh ni,
siap bahasakan diri as cyg (hueeee blushing**)

Padahal kalau jumpa or on phone, hampeh nak sebut `cyg`
siap ber`orang` lagik woooiiii,
gila tak senonoh haku hak3!! dah tu dia pon same siap berorang2 jugak
bf kite ni dulu mat motor sebab tu la dingin mcm tu hahah..
*tapi sekarang motor die maken kecik pulak, dah insaf katanya alhamdulillahhhhh :))

Kitorang kaple tapi bila bercakap mcm kawan. rase best ! tak rase diri ni gedik langsung hik!
tapi kenapa susah sangat nak sebut CYG?? huhuh lidah terkelu. dah abeh praktis dah takleyh jugak lawak2
Sebab tu kita jeles korang dok ckp baby, b , syg, honey..
nak sebut cyg pon susah, toksah dok mimpi la nad!!! krkrkrkrk :(


BearBear.My Bebe hueeee ^_____~


Awwwww so shweeeet lorhhhh !



Konklusi of the story, i dont mind my abe cemane2 pon.
asalkan die sayang kite huuueee ;)
so, hargailah pasangan anda wink2*



p/ss : dua hari lepas kitorang gadoh n kite ingat nak majokla kan.
die baru cakap on fon  xsampai seminit kite dah dah teros cair.
mane tak nye, kite dok marah2 membebel
ckp nape tak amek berat sal kite n bla bla bla..
die boleh plak cakap, dah tu nak amek berat cemane sbb berat sangatttttt. and i was grgrrgrggr!!
pastu tergelak terbahak2!! geramm betol boley ta...........? *mellting =____=

14 comments:

Mizz ErMa said...

waa..bio betoi? da 2thn still berorang2? hik3, (suka bab majuk xsampai sminit da caer..sy punya berjam2 belum tentu caer lagi..T.T)

cik ery said...

hehe..sweet la tu..
cyg tu xmelmbgkan pon tara mana si dia syg kite kn?

jnji kite hepy dgn dia ;)
tu pon da cukup n sgt sweeetttt kn :D

Cik NurulZaty said...

:) ten,

just be urself.
xperlu paksa2 sbut cyg
as long ten tau, dia syg kat ten kan...

smoga bhagia tau.

Senorita Nadira said...

mizz erma : haaa tula kan..peleks2 huuuee.. hahahah yeke? sila bg ego awk tu kat kite sikit boley ta...kite nk majok lame2 tp salu x jadikkk hueee :`(

cik ery : hahaha betoi2.. tp kalo berorang2 tak shweet lamgsung.. x mnje langsung boley ta :/ (tp kite mmg hepi ngn die hihi:)

zaty : thanx zaty !! huiii cobaan betol cinta jarak jauhhh :(

cik ery said...

haha..

nak romantikus jgk ye ;)

Mizz ErMa said...

err..tu org panggil ego ker? igtkan c die yg xpandai memujuk..oh tidak, misunderstanding suda..=P (majuk kejap2 la best! hihihi)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

hahahaha.. accept saja dia seadanya. eh tapi lelaki yang romantik tahap mat bunga tu bukan selalunya ade banyak skandal ke? bahaya kot???!!! hehehe.

Senorita Nadira said...

cik ery : hiii mestila nak romantikus2 jgkkk :))

mizz erma : errr ego la kot sbb xmahu mengalah kan.. hahaha bagos2 nnti majok satg jgn lame2 cyan si dia..kite taley majuk lama2 kalo my bf dah pjuk skali,kne berbaek terus..kalo tak die pulak p majuk pastu kite lak kne pujuk die..grrgrggr:`(

Senorita Nadira said...

oshinzzz : haa kite pon rase camtu.. lelaki yg bermulut manis tu mmg salu mmbuatkan kite syoikkk terlebeh tp kengkadang ade yg baran kt belakang kalo mengamuk perghhh boleyh tahan jgk la..huhu

ps. insyaallah kite akan cuba terima die seadanya :))

Amy A. said...

hahaha..klu tnye ak, 'orang' tu cm manje2 ape..hihi..org skeliling dengar pon kimochi ii :p

stg kang klu da biase ngn syg, xbes..merajuk pon syg, xmerajuk pon syg..huhuhu..;p

btw, bf i romantik yg kedekut..LOL

aini kadir said...

alolo. jgn sedih gtuh. tape jnji awk tahu die syg awak...

Senorita Nadira said...

amy A : aah betol jgk kan ! time merajuk pon syg x merajuk pon syg.. jadik x spesel plak hihi .. like2!!:)

p.s hahahh!! apelah naseb badan kan2? tapelah terima die seadanya ;))

eny : kan2..hihihih bertambah syg lah kat abe kalo camni! ^^

strawberrycincau said...

hahaha. bgi sye kan akak kan.. baek cenggitu.. ckp guna orang2 camtu lagi sweet ape. keh3. dye malu sebut, tak bermakna dye x syg kan?? wink2.. ;p

Senorita Nadira said...

stobericincau : setujuuuuuu !! :)))