Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

May 28, 2011

Not Right Now. I Need Some Space.

Assalamualaikumm :))



Hye everyone!!

Dah lama tak update rindu pulak nak menulis hehe:)
So, whats new guys?
Hmm skang tempat kita asek ujan aje.
Nak p skolah pon leceh..
nak kena jage handle beskal lagi,
nak kena pegang payung lagi,
nak balance kan badan lagi (takot silap2 masuk longkang >.<)
nak kena mengelak minah Jepun jalan tengah2 jalan lagi,
Haishhhhh banyak nya lagi!
Si minah Jepun satu hal.
Sebelom tu, mai aku nak habaq kat hang satu benda.

Kalo kat sini pejalan kaki lebeh diutamakan berbanding orang yg membawa beskal
or bawak moto, or bawak kereta.
Katakanlah ada kereta langgar hampa kan (hang naek moto or beskal),
padahal tade pape sangat pown (contoh terpeleot kaki).
Hampa boleh dapat pampasan lebeh kurang 10 ribu yen.
note: 10 ribu yen = plus minus rm3500
Perghhhh kaya beb kalo dapat!
Tapi janganlah mintak2 kene langgar pulak kan..
Kang tak pasal2 huhuhuuu....

Sambung citer minah Jepun tadi :)
Dah tahu jalan tu sempit, janganlah duk jalan tengah2 jalan....
Jalan dah abeh tengah dah, berderet ngan kawan dia lagi,
cekak pinggang la pulakkkkkkkk...
(boleh bayang tak jalan tu dah maken menyempitttt hueee)

grggrrgrg geeeeeeeram !
kite nak cepat sebab ujan dah melebat,
aiiiii aku sepuk jugak diorang ni!
hueeeee hihii peace ^^

Ah, dok ingat bende sakit ati pon tak guna.
Wat sakit jiwa. sakit otak.
Jom layan barang baek punyaaaa.




My second time perfume in my LIFE ;)



I'd rather choose Banana Boat than Menturm Lip Balm :)
Seriously, Banana Boat is the best lip care stuff i have ever tried :)
Sepanjang guna brand ni, masalah bibir kering tak pernah jadik.
Wut do you guys say? =.,=


Feel like wanna try this ^^



Ouuuuwhhh i love this ring sooo much!!

Precious.Love ♥ :)
YES! 




Today's quotes,
“Love can sometimes be magic. But magic can sometimes… just be an illusion.”

i need privacy as well.. give me some space.. please.. 











NICE WEEKEND YA OLs! :))))




Hmmm waktu Jepun dah masuk suboh ni
jadi marilah kita sama2 mendirikan solat  ^^
P.S Huiii phsyco betol la mereka mereka ni ! ><
plis note that mereka2 tu BUKAN minah jepun.
tapi minah Melayu huhuhuuh

8 comments:

cik ery said...

hoho.seronoknya dpt dok kt ngra org ;)
cincin tu cntik sgt! ^^

Senorita Nadira said...

cik ery: huueeee tak sume bnde best cik ery...satu lagi jepun sgt lecehhhh wuwwuwu..ade part yg best and ade yg tak :(

k_Own said...

wehhhhhh....

asal cantik sgt ko pnye nih ???

jeles gile wehhhh...

wehh meh la cite kt aku. sal tragedi tsunami kt jepun. cm ne dieorang sesmue wehh ??

Senorita Nadira said...

k-own: asal cantik aku punyer hape weyhhhh?? gambar ke?hihihi:)))
ermm sal tsunami tu aku tataw sgt la k own..sbb tmpat aku jauh gile ngan tempat tu n lg satu umah ak tade tv nk tgok berita jepun wuwuwuu..
jepun x open sgt bnde2 camni..die just snyap2 jer..

Mizz ErMa said...

Len kali h0n je minah2 jepun tu..hehehe

Senorita Nadira said...

mizz erma: hahaahah :D
betol gak kan.
siap diorang nnti! :P

strawberrycincau said...

jap nak bayang.. whoaaa.. cumilnye akak nek beskal dlm ujan.. keh3... hmmm... try langgar skali minah jepun tuh cane.. hak3.. *joking* =p

Senorita Nadira said...

stobericincau: hueee tayah nk byg sgtla..kang tak pasl2 awk yg msuk longkang :)..kite bako kite bako