Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

August 19, 2011

Lelaki Oh Lelaki


Assalamualaikum :)



Salam 19 Ramadhan kepada anda semua para bloggers :)

Ok malam ni kite dalam mood happy sebab baru saja selesai bergayut-sakan dengan kekasih hati.
Tapi mood tak happy pon ada.
Its about my bestie.
Shes facing trouble in her life right now because of a guy.
I wish i could help her, be as close as i can not trying to give advices 
but give some opinions which i think good to relieve her pain.

Percintaan. Memang perit apabila hadirnya orang ketiga kan?
Meninggalkan seseorang yang sudah LAMA dikenali demi seseorang yang BARU sahaja dikenali.
What a nonsense ;(
Kite memang pantang kalo ada orang ketiga yg sanggup memecah belahkan hubungan orang ni.
Pikir tu guna la otak kan sebelom berbuat sesuatu. Si pakwe tu pon satu, ade pulak sanggup tinggalkan awek die yg dah lama kenal demi perempuan yg baru die kenal tak sampai sebulan.
What do u say girls???

(kang tak pasal2 aku dah teremo huhu)

Sedeyhla kan bila hubungan berakhir macam ni.
Memang betol jodoh dan maut ditentukan oleh Allah tapi bila tengok keadaan ni,
tersangatlah kejam bukan?

Kite hanya berharap kawan kite tu kuat utk hadapi semua ni.
Memang susah nak lupakan insan yg kite sangat2 sayang kan.
Sangat perit melihat orang yg kite sayang tu bersama orang laen kan?





Hmmmm inilah kehidupan. Kite perlu tempuhnya dengan redha 





7 comments:

cik ery said...

hope kwn tu tabah :)


mmg sedih.maybe ad yg lbih baik menanti?

Senorita Nadira said...

cik ery : aminnnn..hope she will be fine.. tq :)

shazika said...

kesian kwn mg. tp ye kena tabah. kim slm ke ye.

mg pon jaga molek hbngn ngan cik abe. okey. miss u tin

Senorita Nadira said...

shazika ; tula kesian ke kwn aku tu.. kite hnye mmpu doa yg terbaek je..
insyaallah i will..thanks azie:))

qiStina said...

smga kwn ten tu kuat. :)

hehe

Marfatin Riko said...

naddd macam kisah khairul fahmi lah.....panassssssss

MiYOKO SuKi said...

penah terjd kt sy jugakk....benci gile ngan org ketiga...

tp, dorang live happily ever after....da jodoh dorang kann...

takpe..sy pasrah dan redha...