Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

October 9, 2011

Update Hari Raya (versi siaran tertunda)



Assalamualaikum



Hai korangggggg! (super excited)
Lama sudah tak update belog huhu.
Kesian belog ni kan. Tak update teros baru tau :(
Ok kite sudah sebulan lambat mengupdate.
So marilah kite bermaafan hehee:)))))))))
Walaupon raya dah abeh, nk ucap jugak
Selamat Hari Raya Aidilfitri.

Kita balik Malaysia untuk raya hari tu dah 28hb 8 so paham2 ajelah kan,
kekalutan dalam bnyak perkara berlaku di sana sini.
Sudahnya, baju raya sis tolong belikan,
tudung pon tak sempat nak carik:(

Lebeh kurang sebulan jugaklah kita berada di Malaysia.
Aktiviti harian kita di rumah ialah seperti berikut ;

@makan aka melantak makanan sedap2 dan juga tidak sedap
@bergurau senda dan berkejar2 dengan anak buah
@mengambil gambar detik2 indah bersama anak buah
@bersiar2 ke kampung sebelah
@bergossip perihal anak beranak.artis
@online bukak fb kejap2 aje sbb pukul 2:30 ptg wireless skolah depan
rumah dah off (cis)
@bersantai2 dan sopping ke negara jiran(pengkalan kubor)
@bergedik dgn besties aka BFF
@melayari detik2 indah bersama encik kesayangan auwwww!

Pastu 1hb Oktober, kita bertolak semula ke Jepun.
First time encik kesayangan menghantar kita ke KLIA
n first time jugak kite balik sorang2( sgt cuak)
but alhamdulillah, semuanya selamat.

OK setakat ini sahaja utk kali ni eh.
Tunggu updates yg seterusnya, banyak ni gambar nak uploadddd
hehehheheeh..
ni sbg teaser aje taw



orang kata muka kami serupa, yeke?

airis arissa aka kakak
owhhhh rindunya kat kakak! :((((

amacam? ad ghopa macam mak datin tak?

me.sista.lil sista

sistassss


with lil cute Nur Qaseh :)


me n mom 

hueeeee sedapnye sate




family abang

family kakak


my big familyyyy!!!
(lagi big sebenarnya tp ramai yg tade sobs)



ok lah korang,
arini warm up dulu.
esok lusa entry meletops punya:)


byebye
N.R

6 comments:

Amy A. said...

wah...ank sedara ko mmg sume nme cite ke?..nur kasih, iris...:p

Senorita Nadira said...

hahahah.. entahlah.. mak diorang yg letak..tapelah name sedap kot :)

Anonymous said...

Fantastic gambar dengan bunga kuning.....tapi why drop me out?:(
Ricky

Senorita Nadira said...

sebab dah terkantoi ngn pakwe. sorry:(

strawberrycincau said...

gamba semua cun!! hehe. btw, slmt kembali ke jepun akak comel! hee.. ;))

Senorita Nadira said...

heeee thank you peminat no 1 ku !! hehe:)))