Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

March 27, 2012

Images Transform




Assalamualaikum




nasyid mode :)


Nothing special to note and have nothing happy stories to tell.
Today feel like dont wanna do anything. Just lazily on my bed in my futon 
with a home full of mess like a rubbish ! hahah:)
Seronok jugak hidup macam ni..
Mode nak pindah rumah sekarang tgh kemas2 barang so rumah mcm tongkang pecah dah.
4 hari ni keluar rumah pagi2 buta balik malam terus capai laptop-naek katil-masuk futon
and tido dengan jeans. 
Perghh saikou !

Hmmm ape nak buat. Blog walking pon malas and aku rasa aku lah manusia yg 
plg malas di dunia ni...
Tolonglah jgn macam ni nnti sapa nak kawen dgn aku???

Owh, already watched Cinta Kura-Kura.
I gave 2/10 stars and aku menyesal tengok citer ni.. Tak best langsunggggggg !! :((

Lately, i'm soooooooooo in love with Picnic Online Photo Editor.
Just so you know that picnic will shut down on the middle of April and now
the premium tools are all free!
Ape lagi gunalah sementara peluang masih ade hahaha.
Parts i love the most are blusher, lipstick, mascara and airbrush tools.
Try them by yourself and you will get your image transform quickly and easily :)
and these are mine ><







 Vintage looks. Love these





Wanna watch Cinta Buat Emelda right now.

Bye people, bye diary !

Love,

NR 

1 comment:

Miszyuyu said...

nice entry :)

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html