Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

December 2, 2010

because we love koyou!

Assalamualaikum wbt (*^_^*)




wah malam ini daku amat lapang.

setelah dua tiga hari struggle study untuk exams,
lepas tu exams tu xjadik pulak (geramnya2!!),
so malam ni aku nak godek desktop ni puas puas !!

Jom kita tulis diari laju laju sebab sat g nk layan korea movie pula ~~♪



MY GIRL AND I


song hye kyo si comel tu yang belakon..
harapannya moga moga movie ni best lah !

inilah dia aktiviti hujung minggu ku pada 2 minggu lepas yang lalu. 
iaitu menikmati  keindahan alam ciptaan Ilahi a.k.a melihat koyou.

tempat sasaran ialah SHIKOKU KARASUTO.
tujuan sebenar aku ke sana untuk menikmati pemandangan daun daun yang bertukar warna dek terkena penangan musim luruh.. malangnya, cuaca mendung dan berkabus. So tak nampaklah daun daunnye.
owh keciwa.
it takes about 2 and half hours from matsuyama to shikoku karasuto.
jalan macam ular kena palu sampai fening2 kepalakuh (+o+) !


untuk tebus segala kekecewaan, otw balik tu kitorang singgahla sejenak di Omogo..
tempatnye sangatlah santek okes ! 


ini di Shikoku Karasuto







nampak tak kabus yang tebal tu?

kesejukan. 




ini di Omogo





lihatlah daku yg kelihatan bersunggoh2
 membuat terjahan di tempat kejadian >_<





tunnel yang nampak seram tapi cute !






sunggoh cantek bukan alam ciptaan Tuhan ?



mase untuk pulang. yeay~♪ !!



p/s: dalam perjalanan pulang, seseorang telah melepaskan gas di dalam kereta.
ketika itu ade 5 nyawa di dalam kete oddyssey yang dipandu oleh yasir.
hanya aku dan yasir saja yang berjaga memandangkan orang laen sudah terlentok sakan.
yasir menegur aku berkenaan perkara itu. lantas aku mengiyakan ` haaa aku pon ade terbau jugak! `
hadoiiii korang jgnlah melepas lam kete weyhh.. da la mmg kepala dah fening huhu..
kengkawan, renung2 kan dan fikir2kan lah.. 


ijyou desu !
azasssss ^_^

2 comments:

suhaila said...

ten nad!! ;)... mkin lawa skrang... cantik nya tmpat2 ni ten nad, huhu... bes nyer!

Senorita Nadira said...

haha.. yeke su? mane ade..lawa sbb nmpak fresh kot haha.. kat cni udara mmg fresh sgt sue.. haaa tmpt ni mmg lawa sgttt.. tgok air trjun die rse cam tros nak terjun mndi je tp sbb sjuk tak jadilah hehe ^^