Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

October 23, 2011

Otanjoubi Omedetou Nisa Chan

Assalamualaikum 



Holla girlsss ! :)))))))))
erm boys tade kot nk bace blog aku ni haha
Hampa sume weekend ni buat ape?
Ouh sekarang musim konvo kan?
Bestnya kalo dapat p majlis konvo.
Dapatlah bergaya dengan jubah sekejap. Tak gitu?
Ouh my fren pon dah grad semalam.
Kongrets Siti Asma :)

Ermm Jumaat malam yg lepas me n my frens celebrate my senior burfday.
Happy Birthday Nisa !!
Kitorang jarang celebrate birthday sebab yelah kan masing2 busy. Kekangan masa lagi.
Birthday aku mesti time orang cuti and aku pon balik Mesia for spring break.
Ada birthday yg terkena time final exam,
memang tak celebrate langsung la kot!
Kesian kesian kesian.
Malam tu kitorang buwat suprise. Dekat jam 12 mlm kitorang p terjah ramai2 umah Nisa.
Suprise tak suprise sangat pon tapi okay la sbb Nisa langsung tak sangka 
kitorang nak celebrate burfday dia hihihi
Best gila sebab girls only!
Paham2 jelah macam mana bestnya kalo girls only kannnnnnn :P


Party in da House !!!!




mata tak lepas2 daripada tengok kek.
tak sabar nk potong dan nak ngap!


upacara memotong kek



hadiah yg tak sebarapa daripada kami :)

Baskin Robin Choc Cake! walah~
(kek daripada ais krim. sumpah sedap gila)



otsukare minna ! 

banyak dapat hadiah! untunglahhhh~~



"May this birthday offer you as much joy and happiness 
as you give to all who know you."


Birthdays come but once a year. Make the most of today.

otanjoubi omedeto Nisa !



p.s hari mendung menandakan hujan dah nak turun.
tapi sementara hujan tak turun lagi, marilah kite laju2 kayuh basikal
ke kedai utk soppim hak3!!


5 comments:

cik ery said...

hb nisa chan^^



nk kek sket..

Senorita Nadira said...

tenkiu cik ery ! (bg pihak nisa chan hehe)
alah dah habes dahhh hihihi..
jom2 p baskin makan eskrem:)

amer afizal azmee said...

hepi besday kepada sesiapa pun yg dalam gambar.. have a good journey in ur life... lalala

amer afizal azmee said...

hepi besday kepada sesiapa pun yg dalam gambar.. have a good journey in ur life... lalala

strawberrycincau said...

slmt hari jd jgak nisa chan!! hehe.. ;p