Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

October 31, 2011

Aku Kena Tag Woooiiiii

  Assalamualaikum



sy adelah mangse tag long last lost bestie..tp xpe..layan..


 RULES :
 1.You must post these rules. 
 2.Each person must post 11 things about themselves in their journal. 
 3.Answer the questions the tagger set for you in their post. 
    And create eleven new questions for people you tagged to answer. 

 4.You have to choose 11 people to tag and link them to the post
 5.Go to their page and tell them you have tagged him/her. 
 6.No tag backs. 
 7.No stuff in the tagging section about 
    'You are tagged if you are reading this' you legitimately 
    (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.







11Perkara Tentang Saya Anda Patut @ Tak Patut Tahu

1. Name sy Fatin Nadirah. Name komersial, Nadira Rahim (^^;)     
2. Nama timangan time skolah rendah dulu fatin je. Naek skolah menengah org pnggil sy
fatinnad, tennad dan sekarang nad. (makin pendek pulak jadiknya) (!___!)
3. Sy anak ke 8 drpd 10 adik beradik.
4. Sy sukakan perubahan sbb perubahan kdg2 membawa kpd kejayaan.
5.Sy sukakan kanak2 (yg nakal taklah). Kanak2 tu mestila anak buah sy. Kalo anak org laen,
budak tu perlu betol2 comel baru sy berminat nak dekat heheheheh (gelak sopan).
6. Tentang fesyen, ikot mood. Sy jenis versatile. Sy boleh jadi gurlish, ranggi, rock and sporty.
7. Sy ni mudah terpengaruh dgn persekitaran huhuhuhuhu.
8. Sangat suka berjalan-jalan, meronggeng. Sebab sy takkan sia2 kan masa muda
sy dengan perkara yg entah hape2 cth layan jiwang, sedeh, kecewa n etc.
9. Kalo tentang lagu, sy tak kesah lagu ape pon asal sedap didengar. Sy ni jenis yg tak suka menyanyi so jarangla lirik lagu sy ingat hahaha.
10. Owh sy sangat susah nak bangun dari tido. Sy jenis tido mati sampai siren bomba bunyi @
gempa bumi pon sy tak rasa. ( L_____L ) ~zzz

11. Nurakmal Hashim's   (♥_♥) 



Soalan daripada AmyA. Meh aku jawab meh.


1. kalau anda boleh jd satu benda,nk jadi ape?
ermmmm nak jadik kucing kot. sebab kucing comel and orang salu peluk (:

2. ape mnde yg rse2 nk cerita tp klu tulis kt blog mcm gedik?..
nak cerita pasal bf. nak ceritakan setiap detik yg dilalui bersama. tapi tak boleh sbb tetttttt (=_=) 

3. adekah korang membenci diri korg?
kadang2. sbb kadang2 mulut ni banyak celoteh sgt. mesti orang ckp annoying kan. macam mane nak jadi pendiam ni?? huuuuueee. lagi satu aku ni jenis hangat2 tahik ayam. oh macam mana nak buang sifat ni tulun3

4. haa..post masjid kat atas ni korg da bce x?
baca tajuk post je. tak baca isi kandungannya sbb sy tahu sy tak mampu nak menderma. sy pon hidop kais pagi makan pagi, kais petang makan petang :(

5. ape bnde yg korg suke tp org len xsuke?
ermmm ape eh. maybe hati, pedal ayam n segala organ dalaman ayam kot. ramai org tak suka kan. tp aku suka gila! kui3
6. kalau ttibe de org hensem, pandai, beragama, kaya, datang minang korang next week tu nikah, korang nak x?
tak kot sbb sy seorang yg setia. sy rase takkan ad org yg sebegitu rupa akn datang meminang sy sebab yelah, sy sedar sy ni siapa wuwuwuwwu.

7. bila pk jepun korang pikir ape?
sakura, mt fuji, bullet train, awek cun.

8.  ape 1 bnde pada korang paling teruk dilakukan manusia?..1 je
pembunuhan. astaghfirullah.

9. kite kenal ke?..
insyaallah kenal. aku satu mrsm ngn ko okeh. kalo ko tak kenal aku p cekik ko nnti :p

10. skali pndg, ape 1st impression pd sy?..negative accepted..jujur lah
ermmmm jenis kalut aka gelabah hahahah!. tp cun jugak sebenrnya (ni serius).

11. ni soalan last, pernah x korg menyesal bercinta?
pernah jugak. sebab mana tahu suatu hari terpikat ngan orang laen or berjumpa dgn org yg lg baek kan. tp demi rasa tanggungjawab dan komitmen, sy akan terus setia dgn si dia. 
ya allah, janganlah ada apa2 halangan diantara kami, aminnnnnn.



Soalan utk mangsa

1. status korang sekarang ape. jika ada bf@gf, nyatakan umur dan dimana si dia belajar @ bekerja.
2. korang skang belaja ke buat ape? sila nyatakan tempat anda belajar @ bekerja.
3. korang rasa korang cantik @hensem tak? 
4. Jika diberikan peluang, negara ape yg korang teringin sangat nak pergi? Nyatakan sebab musababnya.
5. Your favourite current songs?
6. korang suka jepun ?
7. satu benda yg korang sangat kepingin sangat utk memilikinya.
8. rahsia korang kekal cantek dan slim. (sila tulis dgn terperinci sbb sy pon nak cantek cam korang jugak hak3!!)
9. sejauh mana anda kenal sy? sy ni org yg jenis mcm mana eh? 
10. nyatakan pendapat anda utk menghadapi orang yg tengok kite mcm tak puas hati je. mcm kite hutang dia rm10 juta jerk! huh.
11. selalu singgah baca blog senorita nadira tak? hik!




mangsa2 saya adalah jeng jeng jenggggg~~

2. zaty
3. eny
5. peanut
9. zilati
11. keon
12. Lysa

(owh ada orang yg sy kenal dalam blog je, tp takpe sy tag jugak sbb saya rasa nak mengenali diorang dengan lebeh rapat cewah! )


Happy blogging you alls!
Jawab jangan tak jawab :)


9 comments:

erin moshimoshi said...

same kite kena tag

Budak Kenit said...

tudia..dgn fai kena tag..dgn tin yaya kena tag..dgn ten nad pun kena tag jugak..hahah! fengsan! :P

Senorita Nadira said...

erin : haha yeke? tp best jgk maen tag2 ni kan..
peanut : hahah..tulah kite sama2 mnjadi mangsa. jawab jgn tak jawab. ni salah satu assignment jgk :)

Cik NurulZaty said...

hoho..pnjang nye tag

ok. thanks for the tag.

insyaAllah. will do it ~

Amy A. said...

ttibe rse nk jd kucin jugak...:p

tq tinnad!

zeeLa-AtiE said...

huh!soklan cepu mas ;)
tengs for the tag anyway!

hurm ngah exem skang...free nnt terjawab letuw..hihi

Senorita Nadira said...

lati : orait sayam! bila2 pon tak kesah. tp aku nk mu jawab jgk tuh. bnyak btol rahsia mu aku xtahu nim :P
p.s goodluck lati!! rindu mum mmuah! <3

fara yasim said...

haha..okes...ade mse i jwb...btw tq dear<3

Senorita Nadira said...

fara yasim : sokay dear lmbat2 pon tape :)