Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

January 12, 2012

And-Everything-Turn-to-Pink




Assalamualaikum :)))))



Okay arini berwajah ceria wink3~
Selepas aku list down azam tahun baru aku kat blog ni itu hari,
alhamdulillah setakat ni aku mampu lagi bertahan.
Tambah2 lagi yg pasal menanam tahap kesabaran yg tinggi tu.
Setiap kali tekanan darah aku naek aje, aku mesti ingat ape yg aku tulis tu,
nad sabar nad istighfar istighfar banyak2.
and it was paid! I am no longer want to be marah2 lagi..
Sikit2 tu adala lagi slow2 kan..
Tapi aku tak paham ngn kawan aku yg sorang tu..
Setiap kali dia cakap ngn aku or orang2 kat sekitar, aku selalu dengar die asyik nak
menghentam orang je. Bukan menghentam ape pon, i mean kalo die bercakap
mesti dia aje nak menang. And nak suruh orang terima pendapat die aje.
Semua orang ada point of view masing2 kan and why not kite just try to listen.
Kalo tak setuju tu tak payah la nak terangkan balik pendapat kau tu dekat sepuluh kali
and keep saying kau faham tak? Kau faham tak?

Mak aih. Cakap macam tu macam kite ni benak@lembap@lampi sangat ke nak paham ape
yg die cakap sampai nk ulang kau faham tak? kau faham tak? (dengan nada sinis).
Kite bukan tak paham. Kite paham je. Tapi kalo kite taleh nak terima pendapat awak tu,
kite tak mampu la nak angguk kepala kata ye ye or paham2..
Aku time tu dengar rasa cam nk cekik die pon ada. 
Tapi tulah tahap sabar aku insyaallah tinggi lagi.
And i just keep silent. Tak guna aku nak gadoh ngan kau jahhhhhh~ 
Kengkadang orang boleh benci kat kite kalo kite berperangai macam ni okay.
Nak cakap pon kena ada nada, lenggok bahasanya. Janganlah serius sangat. Cakap tu senyum2 lerrr.
Sebab tu ustazah kat sekolah lembut2 bahasanya. Baru budak nak dengar:)
Ok enough. Harap ambik iktibar semua ya termasuk diri saya sendiri :DD


Ok lets talk about pink.
Yup i just got my cute stuff all turn to pink starting this new year.
Oh yessss i Loveeeeee Pink !


Sony Viao SB-Series & the cute pinky laptop mouse

 and this too ! Hello kitty headphone :)

 Soooooooo cute rite?

the headphone ability


I hate that teddy bear speaker ! Bought it from online-shopping.
Seems it was so different from what i saw on the web page. Kurang ahsam kau penjual huhu.
and sadly i dont know how to use it. What a waste :(

Tapi aku suka beli benda merepek mcm ni. Rasa tenang hati.
Boleh kurangkan tensen sikit. Bukan tensen study pon, tensen ngn seseorang tu. eh, tettttttttt :D

Teringat pulak kat Fatin Liyana bila tengok hello kitty. Die kan suke Hello Kitty.
Tapi aku skang tak follow mana dah cerita dia. Die kan top skang. Tak layak dah aku nak ikot cerita dia.
Owh aku peminat die sebelom die popular lagi n and that time follower die seribu lebeh je kot.
Skang dah tak minat sangat dah. Kesian awak FL huhu.


K lah bye2. Have a nice day people.

Tq readers !

4 comments:

Holic said...

pink comel mcm nad ! hehehe

Senorita Nadira said...

owh no no no. kite tak comel pon..huhu

GrEyGiRl said...

bestnye sume pink huhuhuhu..
mst wedding dress awak pun pink kan hehehhe

Senorita Nadira said...

greygiri : haahha..dari dlu lg suke pink tp stuff kaler pink tade pon:( skang baru nk mengumpul. tade kerja hihi.. owh no no no..kawen taleh pkai kaler pink.sian laki saya. die muka ganaz kalo pkai kaler pink abeh org dok mngata ahahhahah!!. tq drop by :))