Cool People

loveYouloveYou

Daisypath Anniversary tickers

January 10, 2012

Contest I'm just beautiful ME By Aimie Diyanna

... keje sekolah banyak lagi tak buat + final exam dah dekat tapi dok gedik nak msuk contest-im-just-beautiful-me-by-aimie krkrrk;P..


Assalamualaikum 


Owh hye everyone ! 
Mempersembahkan diriku bersama gambar yg ku rasakan paling meletop, cun, kiut miut n etc

Ini dia >> sila jangan termuntah sebab ini adalah pilihan pengarang sendiri kwang3~~





Syarat kedua : Kenapa aku pilih gambar2 ini..

Sebabnya of course la aku rasa gambar ni paling lawa kan hihi..
Tapi yg paling penting aku suka sebab gambar ni baaaaanyak sangat kenangan.
These are taken 12 hours before I depart to my second hometown, Ehime, Japan.
Kinda like photography session for us. I love these ! I love these moments. I LOVE !
p.s juga merupakan hasil sentuhanku mengedit gambar menggunakan photoshop CS4 for the first time. Not bad la kan :)

Camera setting by me | using my baby Nikon D90 | Snap by my bff Aini Kadir | Taman Pertanian Cahaya Seri Alam, S.A Selangor.

Syarat ketiga : Komen tentang blog penganjur 

Secara jujurnya saya baru pertama kali melihat blog anda ini. Sebab saya ni bukan penulis blog tegar pon.
Selalu hangat2 tahi ayam huhu. Setelah saya godek2 sikit blog anda tadi, tahulah saya bahawa anda merupakan adik Yuna! Owhhh tak sangka :)
Tapi secara jujur I like your blog and your pics! Photogenic n cute okay.
Kalau awak nak tahu kenapa saya terdetik nak bukak blog awk tadi kan..
Time saya baca entry salah seorang girl yg saya follow ni, 
saya terlihat 
gambar ini 


dan hati saya terdetik,
eh lawanye baju die ni !! nak tengoklah nnti boleh buat baju raya hihihi~~
lepas dah klik, eh ada contest? ok jgk kalo joing ni haaahah..
tapi serious u look gojes in this picture :)


I tag Zaty , fatinaliyya , holic. Darlings, join this contest jom!

Dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim, saya menghantar link saya kepada anda dan berharap anda akan memilih saya sbg pemenang tettttttttt ;D


Semoga success selalu Aimie Diyanna :)


5 comments:

Cik NurulZaty said...

thanks for tag..

tapi saya xde gambar lawa pon.camne nak masuk..wuu

Senorita Nadira said...

alah zaty.. tak kesahla.. yg kite rasa lawa ok bukan orang laen rasa.. joinla jom3~~

LittleGurl said...

syg kamu sgt comel!!! muah muah laga-laga pipi. nak ambek berkat jadi comel jugak hikhikhik

Holic said...

aloh...segan lah~ huhuhu

Senorita Nadira said...

holic: segan2 pon buat jgk hihi..tape..kite dua kan comey2:)